Meniu Adaugă conținut Listă conținut Ieșire
imobles logoImobles Plan
Noi făurim, nu doar construim!

La Imobles, suntem preocupaţi pentru a oferi servici de proiectare la cel mai înalt nivel pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor. 
Capacitatea de adaptare la cerinţele clienţilor ne recomandă. Vă stăm la dispoziţie cu o gama variată de proiecte și servici de proiectare.
Considerăm faptul că o să fiţi mulţumiţi de colaborarea cu noi. Răsfoiţi site-ul si dacă aveti remarci sau întrebari, vă rugăm să ne contactați. Pentru noi actualizări pe site, reveniți curând!

 

Vă stă la dispoziţie:
Echipa IMOBLES PLAN

Faceți cunoștință cu profesioniștii noștri!

Dr. ing. Beniamin Sîngeorzan

Domeniul Inginerie Civilă
Specializare Constructii Civile

Absolvent al ciclurilor licență, master și doctorat din cadrul facultăţii de Construcţii, Universitatea Politehnică Timişoara. Abilităţi in proiectarea structurilor (din beton armat, metal, lemn, zidarie) asistată de calculator, experienţă peste 8 ani în domeniul construcțiilor.

Sami Sîngeorzan

Dpl. ing. Proiectare

Absolvent al Universităţii Aurel Vlaicu, absolvent al Masteratului Reabilitarea Construcţiilor din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, cu experienţă de peste 8 ani în domeniul construcţiilor atât execuţie cât şi proiectare.

Dr. ing. Vîlceanu Clara-Beatrice

Domeniul Geodezie
Specializarea Măsurători Terestre şi Cadastru

Absolventă a ciclurilor licenţă, master şi doctorat din cadrul Facultăţii de Construcţii, Universitatea Politehnica Timişoara. Abilităţi de folosire a tehnicilor şi tehnologiilor de măsurare, prelucrare şi gestionare a lucrărilor de măsurători terestre în cadrul Laboratorului de specialitate autorizat de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară – ANCPI. În prezent ocupă funcţia de Asistent universitar la Universitatea Politehnica Timişoara.

GHEORGHE BREAZU

Arhitect
Asistent doctorand

Absolvit Facultatea de Construcţii, secţia Arhitectură, Institutul Politehnic Traian Vuia, Timişoara 2010 doctorand cu tema: „Arhitectură şi inginerie civilă, un model de relaţionare, interpretativ şi educaţional”.
Experienţa în domeniul profesional: 27 de ani de proiectare de arhitectură neîntreruptă în cadrul institutului de proiectări IPROTIM Timişoara(1973-­2000);2001- ­prezent UP Timişoara, Facultatea de Arhitectură

Dr. Ing. Ec. Enache Felicia

Domeniul Inginerie Civila
Specializare Constructii Civile

Absolventă a ciclurilor de licență, master și doctorat din cadrul Facultății de Construcții a Universității Politehnica Timișoara și a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Cu experență de 12 ani in domeniul construcțiilor ca cercetător științific în cadrul URBAN-INCERC și ca inginer proiectant respectiv diriginte de șantier și auditor energetic.

Prof. Dr. Ing. Marin Marin

Verificator si expert
Domeniile A1 si Af

Absolvent al Universitatii Politehnica Timisoara
Experiență profesională de peste 30 de ani în domeniul de inginerie civilă atât în cel al proiectării și expertizări construcțiilor cât și didactic.

Drd. Ing. Mîrza Matei

Electrician Autorizat ANRE
Grad IIA, IIB

Absolvent al facultăţii de Construcţii secția Instalații pentru Construcții din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, Electrician Autorizat ANRE grad IIA, IIB, cu abilităţi în proiectarea asistată de calculator, experienţă peste 3 ani în domeniu.

,