Casa BCU pe structura metalica usoara

Avantajele BCU ( Beton celular usor) 

Peretii sunt fabricati in mediu controlat , avand integrate traseele instalatiilor electrice si sanitare. Betonul celular usor (BCU) confera casei un comfort sporit prim masa termica similara sistemului BCA precum si prin izolatia fonica superioara sitemelor clasice.

Timpul de executie este relativ scurt, lucrarile se pot face si in sezonul rece. Daca la o casa pe sistemul constructiv zidarie durata realizarii unei locuinte de 150 metri patrati utili este in general de 12 luni, sistemul de prefabricate al Imobles plan scurteaza durata la 4 luni.

Datorita timpului de executie redus, dar si al automatizarii productiei si montajului pretul unei astfel de case este considerabil mai redus. 

Cea mai mare problema a unei familii care doreste construirea unei case este bugetul. De obicei intre bugetul initial si costurile finale apar diferente si de pana la 100%. 

Imobles plan prin servicul complet – de la autorizare pana la recetie- ofera garantia realizarii lucrarilor in bugetul contractat. Fie ca veti alege o casa din portofoliul existent fie ca doriti un proiect personalizat la Imobles plan aveti garantia pretului contractat.

Preturi la gri incepand de la gri 380 euro/ mp

Preturi la alb/ semifinisat incepand 450 euro/mp

Pentru o oferta personalizata completati formularul!!!

Structuri metalice Hale 

Datorita proiectarii atente si eficiente precum si a folosirii elementelor din profile zincate ambutisate la rece se pot obtine reduceri de consum de material d epana la 20-25 % fata de sistemul clasic- europrofile-. 

Aceste sisteme se folosesc pentru constructiile industriale mici si mijlocii, executam hale cu deschideri de pana la 15 m. 

Pretul unei hale variaza in functie de deschidere , dimensiune si localizare. 

Pret incepand de la 65 euro/ mp pentru structura metalica si montaj.

Pentru clientii din zona Vest asiguram montaj, realizare fundatii, inchideri, autorizare, proiectare, receptie. 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul de cerere oferta.